Nieuws

Welkom op de gloednieuwe Beerschot Cycling Club.  Zoals jullie zijn wij ook gepassioneerd van het fietsen.

Onlangs zijn we beginnen rijden, hebben we een nieuwe fiets en uitrustingen gekocht.  We zijn solo of met enkele vrienden beginnen rijden.  Momenteel kunnen alleen maar vaststellen dat het fietsen in de lift is, zowel recreatief als sportief.  De Covid-19 crisis heeft dit nog meer in de verf gezet.

Het plezier van het rijden is veelzijdig.  Je kan er een uitdaging in zoeken, een fysieke inspanning, uw uithoudingsvermogen verbeteren, nieuwe regio’s ontdekken maar ook uw sociaal netwerk verbreden.

Gezien het steeds groeiende aantal fietsers in ons entourage en het missen van een goede omkadering om al de onze noden te vervullen, hebben we beslist om een club op te richten, namelijk de Beerschot Cycling Club.  Onze uitvalsbasis is de Royal Beerschot Tennis Hockey Club.

Dankzij deze samenwerking kunnen we gebruik maken van de infrastructuur van Beerschot en ons project verder ontwikkelen. 

Graag verwelkomen we u op het eerste event - De Welcome Ride op zondag 7 Juni 2020.  Om deel te nemen, gelieve onderstaande link te klikken en u kan zich inschrijven.  Maakt niet uit of u een ervaren fietser bent of net wil beginnen, alle niveaus komen aan bod.

Beerschot Cycling Club - Welcome Ride - Inschrijving

Tot binnenkort in het peloton,

Het Bestuur van Beerschot Cycling Club

Voor volgend seizoen zoeken we enthousiaste speelsters voor onze hockey ladiesploeg bij Beerschot  (Ladies 3).

Om de twee weken spelen we op maandagavond een wedstrijd op een half veld. Dames met een aantal jaren hockeyervaring zijn van harte welkom

Beste Leden,

Eindelijk is het zover, we mogen/kunnen terug bepaalde hockeyactiviteiten opstarten.  Opgelet, dit wil onder strikte voorwaarden die worden opgelegd door de overheid en de KBHB/VHL.  

Als club willen we jullie natuurlijk zo snel mogelijk terug zien, maar dit gaat gepaard met een enorme organisatie.  Aangezien het heel complex is, hebben wij gekozen om de eerste week enkel de jeugdploegen die matchen spelen (U7-U19) terug te laten opstarten.

Met de kleinsten van 5-6 jaar zien we het momenteel niet zitten aangezien zij extra omkadering en begeleiding vragen op en rond het veld. We zullen er alles aan doen om ook hen later te laten trainen.

Alle volwassen ploegen zullen nog even moeten wachten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles goed verloopt en dat die maatregelen een geoliede machine worden.  Er zijn zeer duidelijke afspraken die moeten nagevolgd worden door de club maar ook door u, spelers en ouders/begeleiders.  

In bijlage vind je een overzicht met pictogrammen en het circulatie plan. Dit plan moet ten alle tijden gerespecteerd worden.  

Concreet dient u volgende stappen goed te volgen:

 •  

Was de handen voor vertrek.

 •  

Kom op tijd maar zeker niet te vroeg. Je dient tussen 10 en 5 min voor aanvang van uw training aan te komen op de kiss & ride zone.

 •  

Iedereen moet langs de kiss & ride zone aankomen (de hoofdparking).  Het is verboden om via de XL Carwash of de wei te komen.  

 •  

Op weg van de auto naar het veld zorg je steeds voor 1,5m social distancing.  Een begeleider van de club zal u hier bijstaan indien nodig.

 •  

Voordat je op het veld gaat, ontsmet je de handen met handgel.  De club voorziet dit aan de ingang van elk veld.

 •  

Je gebruikt je eigen stick, beenbeschermers en bit en komt niet aan de hockeyballen of de potjes op het veld met uw handen.  Die worden enkel geraakt door stick.  De enige die het materiaal mag aanraken is de trainer.

 •  

Op het veld zorg je dat je steeds op 5m van iedereen staat. 

 •  

Elke vorm van wedstrijden is verboden

 •  

Na de training ontsmet je terug je handen met handgel. 

 •  

Na de training, ga je meteen naar de kiss and ride zone volgens het circulatieplan in bijlage.

 •  

Ouders en begeleiders mogen niet op de club blijven tijdens de training. Je zet jouw kind af en vertrekt onmiddellijk. Indien je graag in je auto wacht, zal je buiten de parking moeten wachten.

 •  

Er is enkel toegang tot de club voor zij die komen trainen en dan enkel voor de training waar je bent voor ingeschreven.

 •  

Als je met de fiets komt, neem je ook de hoofdingang en laat je je fiets achter op de voorziene fietsparking (zie circulatieplan).

Zoals reeds vermeld, is het verboden voor ouders en of begeleiders te wachten op de club als uw kind aan het trainen is.  Uw kind zal begeleid worden naar het veld voor aanvang van de training en terug naar de parking in de pick up zone waar u hen kan komen ophalen.  

HET IS STRIKT VERBODEN OM DE VELDEN TE BETREDEN BUITEN DE TRAININGSMOMENTEN !!!

Het clubhuis blijft ten allen tijde gesloten. Ook de toiletten zijn gesloten. Vergeet dus niet op voorhand even bij u thuis het nodige te doen !

Zoals u kan lezen is het geen eenvoudige oefening en komt er heel veel bij kijken.  De trainers en begeleiders zullen hun handen vol hebben om alles in goede banen te leiden dus vragen we u om deze regels zeker goed op te volgen.  

De indeling van de groepen voor de trainingen zal worden gecommuniceerd via de managers.

Wij doen er alles aan om van deze herstart een groot succes te maken.  Samen gaat dit lukken.  Als er vragen zijn, aarzel niet om uw manager aan te spreken.  Indien hij niet kan antwoorden, zal hij uw vraag doorgeven aan het sportief bestuur van de club die u zal verder helpen.

Met sportieve groeten,

John, Harrison, Gaelle, Alex

 

 

 

Beste Leden,

Het is zover, vanaf 4 mei kunnen we eindelijk stilaan enkele sport activiteiten op onze club heropstarten.  Weliswaar onder stricte voorwaarden die worden opgelegd door de regering in samenspraak met Tennis Vlaanderen.  In bijlage vindt u een overzicht van al de regels en voorwaarden.  

In deze eerste fase wordt alleen outdoor gespeeld en is alleen enkelspel of 1 trainer met max. 2 lesvolgers  per terrein mogelijk (zowel voor Padel als Tennis).  Voor iedereen gelden alle  “Play Safe & Go” regels.  Hieronder 2 belangerijke links.  De eerste met de regels en de tweede met de meest gestelde vragen en hun antwoorden:

 

AFFICHE CORONA REGELS

Q&A CORONA REGELS

Het is de bedoeling dat enkel diegene die komen sporten ook effectief naar de club komen.  Het clubhuis, de kleedkamers, de hockeyvelden, de toiletten en het terras blijven gesloten. Het is niet de bedoeling dat dit een familie uitstap wordt.   Toeschouwers worden ook niet toegelaten.  U komt aan om te sporten en vertrekt onmiddellijk na uw sessie.

Het is VERPLICHT om de reservaties online te doen via Twizzit. 

Padel - HOE moet je reserveren:

- Via deze link kan u reserveren: http://beerschot.org/index.php?pid=42064

- U vindt op dezelfde link tevens de speciale Corona tarieven

- Bij het reserveren krijgt u een bevestigingsmail en een uitnodiging om de betaling via overschrijving door te voeren.  Het is VERPLICHT om uw veld te betalen voor u komt spelen.

 

Tennis - HOE moet je reserveren:

Om Tennis te kunnen beoefenen op Beerschot dient u lid te zijn.  Wist u dat als hockeylid van Beerschot u tegen een voordeel tarief lid kan worden van de tennis afdeling?  Hieronder de nuttige links:

- Wordt lid van Beerschot Tennis: http://beerschot.org/index.php?pid=55751

- Tarieven om lid te worden vindt u terug op dezelfde link

Speciale tarieven voor hockey leden die ook tennis lid willen worden zijn als volgt:

Tot 9 jaar: 20 Euro

10 tot 18 jaar: 45 Euro

19 tot 39 jaar: 100 Euro

+ 40 jaar: 110 Euro

Nogmaals, deze tarieven zijn ENKEL voor de bestaande hockey leden die ook lid wensen te worden van de tennis afdeling.

Als club zetten wij ons in om alle regels die worden opgelegd goed op te volgen.  Wij rekenen erop dat u hetzelfde doet.  Er zal regelmatig controle uitgevoerd worden om zeker te zijn dat alles goed verloopt.  

Alle leden zijn individueel verantwoordelijk voor het volgen van deze regels. Wie de regels overtreedt en mogelijks door de politie (die frequente controles zal uitvoeren) beboet wordt, zal dan ook zelf de kosten moeten dragen. Verder zullen we ook als club streng optreden tegen individuen die de voorwaarden niet naleven, en behouden wij ons het recht om lidmaatschappen van leden die de regels overtreden onmiddellijk stop te zetten.

We beseffen dat deze regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. Hopelijk volgen dan snel meer mogelijkheden.

Heb je nog vragen?  Neem zeker contact op met ons via info@beerschot.org.

Veel speelplezier

Het Bestuur

#BEESAFE #PLAYSAFE #STAYSAFE #BEERESPECTFULL

PS: zoals eerder aangegeven, blijft de Hockey afdeling en de faciliteiten hiervoor gesloten.

 

 

 

 

    
Veel online te kopen??? Als je nu je online aankopen via de website van Trooper doet, dan steun je hierbij BEE.
Dus bezoek vanaf NU, via Trooper, je favoriete webwinkel!
We hebben een unieke Trooper pagina: www.trooper.be/rbthc aangemaakt. Via deze pagina kunnen jullie, familie en/of vrienden simpelweg al jullie online aankopen doen. Bekijk deze nu en sta versteld hoeveel shops je kan bereiken.
Hoe werkt het? Ga via de speciale Trooper pagina van onze club www.trooper.be/rbthc naar je online shop. Zo weten de online shops dat je je club wil steunen.
Simpel en snel, je hoeft zelfs geen account of login te hebben. En vooral het kost je geen euro extra, maar je steunt wel BEE. "Spread the news and shop a lot" is de boodschap.

Beste Leden,

Vermoedelijk hebt u vrijdag de persconferentie van de veiligheidsraad gevolgd.  Enkele versoepelingen werden vanaf 4 mei en 18 mei aangekondigd. We hebben dit eveneens van dichtbij gevolgd en het ziet er naar uit dat we stilaan enkele activiteiten, weliswaar met de nodige voorzorgsmaatregelen, opnieuw gaan kunnen opstarten.  Hoe, wat en wanneer is nog te vroeg om te kunnen zeggen.  

We zijn volop bezig met na te kijken wat er exact kan en hoe we dit organisatorisch moeten aanpakken.  Wat we al zeker weten is dat ploegsporten momenteel nog niet aan de orde zijn.

De regels die tot op heden nog van kracht zijn, zullen nog zeker een tijdje zo blijven.

In de loop van de week zal er duidelijkheid gegeven worden over de Tennis en Padel activiteiten.  Voor Hockey moeten we ten minste nog tot 18 mei wachten. Hoe we dit concreet zullen aanpakken, zal u op tijd en stond gemeld worden.  

We zien er alvast naar uit om de activiteiten terug op te starten, maar we zijn ons ervan bewust dat de volksgezondheid de prioriteit moet blijven.

Tot nader order blijft de club gesloten.  Als er vragen zijn mag u steeds een mail sturen naar info@beerschot.org

Met sportieve groeten

Hockey

ELITES

VOLWASSENEN

JEUGD

BEERSCHOT HOCKEY SCHOOL

TRAININGEN

STAGES, OPENDEURDAGEN & TORNOOIEN

SPELREGELS & ARBITRAGE

GEDRAGSREGELS

Tennis

ZOMERRESERVATIES

WINTERRESERVATIES

WINTERLESSEN

LENTELESSEN

STAGES

OPENDEURDAGEN

GEDRAGSREGELS

LID WORDEN

Padel

WAT IS PADEL ?

RESERVATIES

LESSEN

STAGES

OPENDEURDAGEN

TORNOOIEN

GEDRAGSREGELS

Varia

BEERSCHOT CYCLING CLUB

BRIDGE

LIONESS BOOTCAMP

ZWEMBAD

PETANQUE

VERGADERZALEN

RESTAURANT

NUTTIGE LINKS

WORD VRIJWILLIGER

Club

GESCHIEDENIS

RAAD VAN BESTUUR

LIDMAATSCHAP

EVENEMENTEN

VERZEKERINGEN

TUCHTREGLEMENT

GDPR

FOTO'S

Business

PARTNER WORDEN

PARTNERS

FANCLUB

BEERSCHOT BUSINESS CLUB

© 2019, website powered by Twizzit.com