Zoals u weet, hebben de KBHB, de VHL en de LFH beslist om alle wedstrijden die dit weekend gepland stonden, af te gelasten. Gezien de uitzonderlijke aard van de situatie hebben de KBHB, de VHL en de LFH extra speeldagen aangereikt om de wedstrijden te spelen om zo te vermijden dat er veel wedstrijden geannuleerd worden.

  • De VHL en de LFH hebben beslist om alle regionale wedstrijden van 17 maart te annuleren voor de U14 tot U19 ploegen. Deze beslissing werd genomen om de U7 tot U12 regionale wedstrijden geen tweede keer te annuleren. Inderdaad de U7 tot U12 hebben reeds een annulering gehad voor de wedstrijd van 24 februari.
  • Wedstrijden U7 – U19 regionaal op 6 en/of 21 mei

OPMERKING ! Indien de wedstrijd die op 6 mei of 21 mei wordt ingepland, niet kan gespeeld worden met onderling akkoord, dan zullen er geen forfaitboetes gefactureerd worden en zal de wedstrijd gewoon als « niet gespeeld » aangeduid blijven. De reden hiervoor is dat het eindklassement GEEN impact heeft op de inschrijvingen van volgend seizoen.

  • Als in de tabel hieronder een datum in “Max date” is ingevuld, dan mag je de wedstrijd ten laatste op die datum spelen.
  • Weet dat je voor sommige afdelingen sowieso op een latere datum (vanaf de nieuwe datum) mag spelen door uiteraard de reglementen in acht te nemen en dat je ALTIJD een wedstrijd vroeger mag inplannen (behalve voor de Belgian League Eredivisie Heren wedstrijden van 27/04) !
  • Vergeet niet om tijdig de bond te verwittigen, vooral voor divisies met nationale scheidsrechters!

Hieronder vindt u een tabel met het overzicht van de verschillende afgelastingen.

Beker Sergant, Lobet & Campion wordt verplaatst van 20-05 naar 10-05
Barrages Heren Lagere worden verplaatst van 10-05 naar 26-05
CANCELLED = zelf op verzoek van beide clubs zullen deze wedstrijden niet worden verplaatst.