Antwerp Padelclub 2022

 

Beste APC Padellers, 

Wat een jaar!! 2021 was het jaar van het corona beest met overvolle padelvelden in een sport die hyper-hypte!! Het was ook het jaar van de herwonnen vrijheid onder een zeer zwakke zomerzon. Deze corona-vrijheid gaf ons ook wel terug rust en kalmte op de velden. De overbevolking maakte plaats voor een gezellige drukte.

Het was ook een jaar waarin we als bestuurders veel leerden. We merkten dat een 500-tal leden overgelukkig zijn met het lidmaatschap en spelen voor €0,60/u tot €1,70/u. De 200 minst spelende leden zijn echter niet gelukkig met hun abonnement, zij klagen over onbeschikbaarheid van de velden (tijdens piek) en halen hierdoor te weinig profijt uit hun lidgeld. Zij willen liever een pay2play of credits model. Andere spelers genieten dan weer van de vaste routine van velden in vaste verhuur. (vandaag op de pay2play velden in Kontich en op 7de Olympiade) 

Om deze verschillende groepen allemaal gelukkig te maken komen wij met 5 verschillende formules. Toepasselijk op onze 3 locaties! (inclusief 7de Olympiade) Iedereen kan 14 dagen op voorhand boeken! 

  1. Jaarlijks lidgeld van €450* met interclub (voor de piek-speler die 1 keer speelt/week of de dal-speler die 5 keer speelt/maand) 
  2. Jaarlijks lidgeld van €400* zonder interclub (voor de piek-speler die 1 keer speelt/week of de dal-speler die 5 keer speelt/maand) 
  3. Verschillende credits-vormen (zie tabel onderaan) 
  4. Vaste terrein verhuur (€24/uur zonder luifel, €28/uur onder luifel)(met een maximum van 3 velden/locatie**) 
  5. De klassieke occasionele pay2play speler 

*Leden spelen gratis up and down en gratis clubkampioenschap en zullen 50% korting krijgen op de wintercompetitie. 

Maandelijkse domiciliëring  van €35 mogelijk. (deze formule is beschikbaar vanaf 15/11, pas na 1 jaar opzegbaar) 
 
2021 leden krijgen voorrang tot 15 november, vanaf dan kunnen ook nieuwe spelers lid worden. Iedereen verplicht inschrijven via onze website. 

Wij voorzien ook kinderlidgeld, bekijk onze tabel op onze website voor meer info. 

**APC bestaat vandaag uit 25 velden verdeeld over 3 locaties, een maximum van 3 velden per locatie zullen in vaste verhuur gaan dwz dat onze leden op minstens 16 velden zullen kunnen spelen, daarom zal er een ledenstop zijn op 1000 leden.  

***Vanaf een aankoop van 350 credits speelt u gratis de volgende 2 interclubperiodes en mag u gratis deelnemen aan het clubkampioenschap / u kan met uw credits-tarief betalen voor evenementen zoals up and down en wintercompetitie 

Spijtig genoeg was 2021 ook het jaar van een aantal leden die constant en gestructureerd de regels omzeilden. 

Dit leidde tot frustraties bij het bestuur maar ook bij vele leden die de regels wel respecteerden! 

Wij vragen met aandrang om de regels dit jaar te respecteren zodat we een gezellige leden-club kunnen blijven. 

Spreek elkaar aan op verkeerd gebruik van de regels en accepteer de consequenties die we zullen toepassen wanneer er vals gespeeld wordt. 

Onder deze link vindt u de APC clubregels.  

Tot binnenkort op de club 

Het APC bestuur 

PS: De bouw van de luifel over velden 1,2 en 3 in Berchem is reeds begonnen, deze zal eind november klaar zijn.