Beste Leden,

Eindelijk is het zover, we mogen/kunnen terug bepaalde hockeyactiviteiten opstarten.  Opgelet, dit wil onder strikte voorwaarden die worden opgelegd door de overheid en de KBHB/VHL.  

Als club willen we jullie natuurlijk zo snel mogelijk terug zien, maar dit gaat gepaard met een enorme organisatie.  Aangezien het heel complex is, hebben wij gekozen om de eerste week enkel de jeugdploegen die matchen spelen (U7-U19) terug te laten opstarten.

Met de kleinsten van 5-6 jaar zien we het momenteel niet zitten aangezien zij extra omkadering en begeleiding vragen op en rond het veld. We zullen er alles aan doen om ook hen later te laten trainen.

Alle volwassen ploegen zullen nog even moeten wachten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alles goed verloopt en dat die maatregelen een geoliede machine worden.  Er zijn zeer duidelijke afspraken die moeten nagevolgd worden door de club maar ook door u, spelers en ouders/begeleiders.  

In bijlage vind je een overzicht met pictogrammen en het circulatie plan. Dit plan moet ten alle tijden gerespecteerd worden.  

Concreet dient u volgende stappen goed te volgen:

 •  

Was de handen voor vertrek.

 •  

Kom op tijd maar zeker niet te vroeg. Je dient tussen 10 en 5 min voor aanvang van uw training aan te komen op de kiss & ride zone.

 •  

Iedereen moet langs de kiss & ride zone aankomen (de hoofdparking).  Het is verboden om via de XL Carwash of de wei te komen.  

 •  

Op weg van de auto naar het veld zorg je steeds voor 1,5m social distancing.  Een begeleider van de club zal u hier bijstaan indien nodig.

 •  

Voordat je op het veld gaat, ontsmet je de handen met handgel.  De club voorziet dit aan de ingang van elk veld.

 •  

Je gebruikt je eigen stick, beenbeschermers en bit en komt niet aan de hockeyballen of de potjes op het veld met uw handen.  Die worden enkel geraakt door stick.  De enige die het materiaal mag aanraken is de trainer.

 •  

Op het veld zorg je dat je steeds op 5m van iedereen staat. 

 •  

Elke vorm van wedstrijden is verboden

 •  

Na de training ontsmet je terug je handen met handgel. 

 •  

Na de training, ga je meteen naar de kiss and ride zone volgens het circulatieplan in bijlage.

 •  

Ouders en begeleiders mogen niet op de club blijven tijdens de training. Je zet jouw kind af en vertrekt onmiddellijk. Indien je graag in je auto wacht, zal je buiten de parking moeten wachten.

 •  

Er is enkel toegang tot de club voor zij die komen trainen en dan enkel voor de training waar je bent voor ingeschreven.

 •  

Als je met de fiets komt, neem je ook de hoofdingang en laat je je fiets achter op de voorziene fietsparking (zie circulatieplan).

Zoals reeds vermeld, is het verboden voor ouders en of begeleiders te wachten op de club als uw kind aan het trainen is.  Uw kind zal begeleid worden naar het veld voor aanvang van de training en terug naar de parking in de pick up zone waar u hen kan komen ophalen.  

HET IS STRIKT VERBODEN OM DE VELDEN TE BETREDEN BUITEN DE TRAININGSMOMENTEN !!!

Het clubhuis blijft ten allen tijde gesloten. Ook de toiletten zijn gesloten. Vergeet dus niet op voorhand even bij u thuis het nodige te doen !

Zoals u kan lezen is het geen eenvoudige oefening en komt er heel veel bij kijken.  De trainers en begeleiders zullen hun handen vol hebben om alles in goede banen te leiden dus vragen we u om deze regels zeker goed op te volgen.  

De indeling van de groepen voor de trainingen zal worden gecommuniceerd via de managers.

Wij doen er alles aan om van deze herstart een groot succes te maken.  Samen gaat dit lukken.  Als er vragen zijn, aarzel niet om uw manager aan te spreken.  Indien hij niet kan antwoorden, zal hij uw vraag doorgeven aan het sportief bestuur van de club die u zal verder helpen.

Met sportieve groeten,

John, Harrison, Gaelle, Alex