Beste Leden,

Het is zover, vanaf 4 mei kunnen we eindelijk stilaan enkele sport activiteiten op onze club heropstarten.  Weliswaar onder stricte voorwaarden die worden opgelegd door de regering in samenspraak met Tennis Vlaanderen.  In bijlage vindt u een overzicht van al de regels en voorwaarden.  

In deze eerste fase wordt alleen outdoor gespeeld en is alleen enkelspel of 1 trainer met max. 2 lesvolgers  per terrein mogelijk (zowel voor Padel als Tennis).  Voor iedereen gelden alle  “Play Safe & Go” regels.  Hieronder 2 belangerijke links.  De eerste met de regels en de tweede met de meest gestelde vragen en hun antwoorden:

 

AFFICHE CORONA REGELS

Q&A CORONA REGELS

Het is de bedoeling dat enkel diegene die komen sporten ook effectief naar de club komen.  Het clubhuis, de kleedkamers, de hockeyvelden, de toiletten en het terras blijven gesloten. Het is niet de bedoeling dat dit een familie uitstap wordt.   Toeschouwers worden ook niet toegelaten.  U komt aan om te sporten en vertrekt onmiddellijk na uw sessie.

Het is VERPLICHT om de reservaties online te doen via Twizzit. 

Padel - HOE moet je reserveren:

- Via deze link kan u reserveren: http://beerschot.org/index.php?pid=42064

- U vindt op dezelfde link tevens de speciale Corona tarieven

- Bij het reserveren krijgt u een bevestigingsmail en een uitnodiging om de betaling via overschrijving door te voeren.  Het is VERPLICHT om uw veld te betalen voor u komt spelen.

 

Tennis - HOE moet je reserveren:

Om Tennis te kunnen beoefenen op Beerschot dient u lid te zijn.  Wist u dat als hockeylid van Beerschot u tegen een voordeel tarief lid kan worden van de tennis afdeling?  Hieronder de nuttige links:

- Wordt lid van Beerschot Tennis: http://beerschot.org/index.php?pid=55751

- Tarieven om lid te worden vindt u terug op dezelfde link

Speciale tarieven voor hockey leden die ook tennis lid willen worden zijn als volgt:

Tot 9 jaar: 20 Euro

10 tot 18 jaar: 45 Euro

19 tot 39 jaar: 100 Euro

+ 40 jaar: 110 Euro

Nogmaals, deze tarieven zijn ENKEL voor de bestaande hockey leden die ook lid wensen te worden van de tennis afdeling.

Als club zetten wij ons in om alle regels die worden opgelegd goed op te volgen.  Wij rekenen erop dat u hetzelfde doet.  Er zal regelmatig controle uitgevoerd worden om zeker te zijn dat alles goed verloopt.  

Alle leden zijn individueel verantwoordelijk voor het volgen van deze regels. Wie de regels overtreedt en mogelijks door de politie (die frequente controles zal uitvoeren) beboet wordt, zal dan ook zelf de kosten moeten dragen. Verder zullen we ook als club streng optreden tegen individuen die de voorwaarden niet naleven, en behouden wij ons het recht om lidmaatschappen van leden die de regels overtreden onmiddellijk stop te zetten.

We beseffen dat deze regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. Hopelijk volgen dan snel meer mogelijkheden.

Heb je nog vragen?  Neem zeker contact op met ons via info@beerschot.org.

Veel speelplezier

Het Bestuur

#BEESAFE #PLAYSAFE #STAYSAFE #BEERESPECTFULL

PS: zoals eerder aangegeven, blijft de Hockey afdeling en de faciliteiten hiervoor gesloten.