Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, volgen wij als club uiteraard de raadgevingen genomen door de nationale veiligheidsraad, provincie bestuur van Antwerpen, en de richtlijnen van de hockeybond.

 

NU tot eind augustus

  • Het dragen van een mondmasker is altijd en overal verplicht in uw club, zowel binnen als buiten  behalve voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Sportstages zijn nog toegelaten met bubbels van 50 pers

PROVINCIE ANTWERPEN – sporten waar fysiek contact aanwezig is, zijn verboden op het volledige grondgebied van de provincie Antwerpen  

wedstrijden zijn voor iedereen in de provincie Antwerpen verboden (alle leeftijdscategorieën)

trainingen zonder fysiek contact zijn toegestaan

voor sporters ouder dan 18 jaar:

de sportieve bubbel (spelers + trainer(s)) moet beperkt blijven tot max. 10 personen

er mogen meerdere sportieve bubbels van max. 10 personen op één veld trainen, maar ze moeten fysiek altijd en overal gescheiden zijn.

 

START COMPETITIES 20/21

  Alle kampioenschappen:

  • Voorlopig geen uitstel voor alle senioren- en jeugdkampioenschappen, behalve voor de Belgian League en Open League Dames en Heren.

"  Belgian League:

  • De start van de competitie (Ere en Nat. 1 – 2 – 3 Dames & Heren) wordt uitgesteld tot zaterdag 19/09/2020 of zondag 20/9 (in functie van de programmatie). Door de maatregelen in de provincie Antwerpen werd een deftige voorbereiding in augustus voor veel Antwerpse clubs onmogelijk. Dit uitstel zal deze clubs toch de nodige tijd geven om zich correct voor te bereiden.

"  Open League:

  • De start van de competitie (Ere en Nat.1 Dames & Heren) wordt uitgesteld tot zondag 13/9. Zoals voor de Belgian League, krijgen de Antwerpse clubs zo meer tijd om zich voor te bereiden.

 

Klik hier voor de volledige tekst

Uiteraard zijn alle andere regels nog steeds in voege zoals handen ontsmetten bij het betreden van het clubhuis, social distancing 1,5 m, respecteren van de juiste in-,uitgangen,

Beerschot rekent erop dat jullie allemaal de ons opgelegde regels maximaal binnen en buiten de club zullen respecteren. Zodat we verder van onze geliefkoosde sporten kunnen genieten.

BEE SAFE, STAY SAFE