Over minder dan 100 dagen vliegen onze Red Lions naar Tokio, waar ze zeen gooi zullen doen naar de allermooiste prijs: het Olympisch goud. Een doelstelling met ambitie, na al die mooie successen van de afgelopen jaren...

Een dergelijke ambitie kon alleen worden verwezenlijkt dankzij het harde werk en de steun van de hele hockeygemeenschap, maar natuurlijk vooral dankzij het harde werk, de toewijding en de opofferingen van onze spelers en stafleden gedurende de afgelopen twee decennia.

Vandaag nodigen wij u uit om hun traject opnieuw te beleven! Ontdek wat er nodig was voor de Red Lions om van de 16e plaats op de wereldranglijst in 2007, uit te groeien tot de beste hockeynatie ter wereld!

Het hele verhaal is nu te lezen in het uitzonderlijke boek 'Red Lions. De weg naar de wereldtop’. Dit unieke werk is opgedragen aan de meest succesvolle nationale ploeg in de geschiedenis van de Belgische sport. Het boek bevat de herinneringen, anekdotes, bekentenissen en ambities van alle hoofdrolspelers die hebben bijgedragen tot de faam van het Belgische hockey in de wereld.

Dit boek is tot stand gekomen op initiatief en met de volledige medewerking van de Red Lions zelf. De huidige spelers en de bondscoach waren de drijvende krachten achter dit project. Zij vroegen Matthias Verbergt, politiek journalist bij De Standaard, oud-speler en hockeyfan, om hun verhaal op te tekenen.

Laat uw leden dit prachtige boek ontdekken!

 

Opgelet! Het boek verschijnt op 9 mei en is alleen in voorverkoop verkrijgbaar via onze webshop!