BEE CIRCUS JEUGDTORNOOI 2DE EDITIE!!!! 28/8 - 29/8

Na een succesvolle eerste editie en een kleine ‘covid-tussenpauze’ nodigen we jullie dit jaar opnieuw graag uit om het nieuw hockeyseizoen op de allerleukste manier te starten!

Uiteraard zullen we rekening houden met de dan geldende covid-maatregelen maar we gaan er momenteel vanuit dat het ‘normaal’ zal kunnen verlopen. Moest het om één of andere reden toch niet kunnen doorgaan zal het volledig inschrijvingsgeld terugbetaald worden.

We voorzien naast hockeyfun nog meer toffe randactiviteiten/animaties, enkele verrassende nieuwigheden en uiteraard mooie prijzen voor best verklede teams! Niet twijfelen dus en neem deel aan de 2de editie van ‘Bee Circus'!!!

NIEUW: Dit jaar kunnen eveneens de U14-ploegen zich komen uitleven op een mini zaterdag-avond tornooi (met eveneens leuke en unieke randactiviteiten)

En aan de ouders wordt ook gedacht gezien we een aantal gratis Padel-velden ter beschikking hebben!!!!!

Voor wie?

Zaterdag 28/8: U10-U12 (geboortejaar 2010-2012) en U14 (geboortejaar2008-2009)

Zondag 29/8: U7-U9 (geboortejaar 2013-2015) 

Normale spelregels van het veldhockey muv U10- U14 die op 1/3 veld spelen (8 spelers). Alle info op Reglement

Waar en om hoe laat?

R. Beerschot THC; Groeningenlei 62, 2550 Kontich

U7-U12: Welkom vanaf 8u30, start van de wedstrijden om 9u!

U14: Welkom vanaf 16u. Wedstrijden starten om 16u.30

Kostprijs?

De prijs bedraagt 27 euro per speler, inclusief warme middaglunch & ijsje als 4-uurje (avondeten voor U14), goodie-bag en super leuke activiteiten. Indien het tornooi niet zou kunnen doorgaan zal het volledig bedrag teruggestort worden.

Voor de ouders zullen er ook meerdere foodtrucks voorzien worden EN gratis te gebruiken Padel-velden (op voorhand in te schrijven, werkwijze wordt later gecommuniceerd)

Wat mogen jullie verwachten?

Uiteraard een hele hoop hockeyplezier, maar ook leuke activiteiten, allerlei lekkere hapjes en drankjes … en nog véél meer!  

Er zullen ook toffe prijzen worden voorzien! Het thema is circus en kom zeker verkleed want per dag wordt er ook een prijs uitgereikt aan de best verklede jongens- en meisjesploeg.  U14 ploegen hoeven niet verkleed te komen (maar dat mag natuurlijk ;)).

De plaatsen zijn beperkt dus snel INSCHRIJVEN is de boodschap!!!

Vragen?

Stuur ons een email op het adres beecircus2021@gmail.com en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden.