NL
FR
EN

Beste vrienden,
Eind vorige week ontvingen we heel slecht nieuws ... Philippe Schuermans heeft ons verlaten, na een hartaanval. Te vroeg, véél te vroeg ! Hij was één van de beste spelers die de kleuren van Beerschot heeft verdedigd. De "Schuer", zoals iedereen hem noemde, was een ongelooflijke keeper ! nl. 36 maal geselecteerd in het nationale team en bovendien bekroond met de Gouden Stick in 1989. Op dat moment had Beerschot dus de beste keeper, Philippe Scheurman en met Eric Bem, de beste speler van het kampioenschap.
Onze Schuer, stopte niet enkel alles wat in de richting van zijn doel kwam, hij was tevens een uitstekende partner. Met de kraag van zijn polo altijd naar boven, bracht hij telkens de sfeer naar het hoogste niveau na elke wedstrijd en training. De barman vroeg zich telkens af hoe laat hij eindelijk zou kunnen sluiten. Philippe, die ervoor had gekozen om naar Bratislava te verhuizen, kwam elk jaar terug naar Antwerpen en kwam altijd langs op Beerschot. Al zijn vrienden van toen waren steeds blij hun grappenmaker terug te zien op Beerschot. We zullen je heel hard missen ... RIP Philippe, vaarwel "Schuer" ...

Beste Hockeyfan
Flashback naar augustus 2013, Europees Kampioenschap op Braxgata in Boom. Een ganse week lang kwamen duizenden, volledig in het rood gehulde Belgen onze Red Lions en Red Panthers aanmoedigen. Zelfs de Koning en de Eerste Minister waren van de partij. De voltallige Belgische media spraken maar over één ding:  onze Red Panthers en Red Lions die, dankzij een ongelofelijke connectie met hun publiek, boven zichzelf uitstegen. Voor wie erbij was, zijn dit onvergetelijke momenten!

Was jij ook op onze opendeurdag op 12 en/of 19 september? Kijk dan naar deze leuke video
Met dank aan onze sponsors Mercier Vanderlinden, LandRover, Mobile Vikings, HockeyPlayer & WolfOil evenals aan Bryan Thonon voor dit leuk filmpje

Beste Keepers,
een aantal onder jullie zijn al langs geweest op het secretariaat of hebben gemaild dat zij wensen verder gebruik te maken van hun locker voor dit seizoen. Mogen wij vriendelijk vragen aan de andere om zich toch nog te melden aub (secretariaat@beerschot.org)? De keepers die spijtig genoeg geen locker hebben zijn verplicht om hun keeperzak mee naar huis te nemen en NIET op de grond voor de lockers te droppen. Mogen wij er ook op wijzen dat de club jullie voorziet van keepersmateriaal maar de keeper en het ganse team hiervoor verantwoordelijk zijn.

BEERSCHOT gaat mee met de tijd. Tal van zichtbare en minder zichtbare veranderingen zijn al gebeurd of zijn in ontwikkeling. Op het einde van de rit, doen we er alles om het beste te bieden.
In een modern tijdperk zoals vandaag kunnen we niet om de Sociale Media. Beerschot is ondertussen op Facebook & Instagram. Tot op heden werden deze pagina’s beheerd door enkele vrijwillige leden, waarvoor dank. Iedereen weet dat dit veel tijd in beslag neemt.
Een professioneel Social Media Management Team is nu opgesteld. 3 personen zullen alle Social Media beheren (Valentin Pliester, Alexandre De State & Marin Peeters). Ook zij hebben uw hulp nodig. Wij rekenen op u omdat vooral de inhoud cruciaal is.
Neem foto's van uw Hockey spelende kids, de winning games, de vrijwilligers die helpen, enz enz. Genereer inhoud die relevant is om te kunnen posten (liefst nog met tekst) op sociale media en mail die naar socialmedia@beerschot.org. De mensen van het team zullen dit analyseren en op tijd en stond gebruiken. 
Social Media is een zeer belangrijk medium. Zowel leden als niet leden kunnen mee volgen wat er in de club leeft. Daarom hebben we besloten om alle communicatie op sociale media in het Engels te doen zodat we een breed publiek kunnen aanspreken.
Wij rekenen erop dat u massaal gaat bijdragen aan dit verhaal. 
Alvast bedankt,
Beerschot Social Media Team….
PS : er zullen nog andere acties opgezet worden maar daar zal u binnenkort meer nieuws over krijgen.  

Een bezoekende club komt aan met een shirt van ongeveer dezelfde kleur. Wie moet van shirt verwisselen?
Het reglement van de bond (artikel 335) zegt dat het de bezoekende club (dus zij die op verplaatsing spelen) die van shirt moet wisselen. De thuisploeg speelt dus in de normale tenue.
Wat bertreft de goalkeepers, zij moeten een shirt dragen waarvan de kleur verschillende is van de 2 ploegen.

De voorverkoop van de tickets voor Eurohockey 2019 zijn reeds van start gegaan. Elke speler en speelster aangesloten bij een club, kan met zijn of haar clubcode (voor Beerschot is dat code 702) nu al tickets bestellen. Voor de clubs zijn daar bovendien enkele voordelen aan verbonden: vanaf een aantal aangekochte tickets kan de club een leuk extraatje versieren. Het brede publiek kan tickets kopen vanaf 1 oktober. Ook het totale VIP en hospitality aanbod zal vanaf dan bekend zijn. Via http://www.belfiuseurohockey.com/nl/tickets/

Het jeugdbestuur is opzoek naar nieuwe jeugdtrainers en jeugdcoaches voor aankomend seizoen, en misschien ben jij wel de ideale persoon.
3 belangrijke criteria om een trainer/coach te worden :

  1. je beschikt over veel motivatie en passie om kinderen te helpen
  2. je hebt een ruime kennis van hockey om de kinderen hun hockeyvaardigeheden verder te ontwikkelen
  3. je bent beschikbaar gedurende het hele hockeyseizoen.

Ben je geboren in 2002 of vroeger, twijfel dan niet om of Benjamin Van Hoof of Harrison Peeters te contacteren. Wij zullen jullie dan op de hoogte houden wanneer jullie juist verwacht worden.
Tot snel,
Het jeugdbestuur, Benjamin Van Hoof: benjamin_van_hoof@hotmail.com - Harrison Peeters: harrison.peeters@gmail.com

Sommige sponsors helpen ons op een originele manier. Dit is het geval van XL CAR WASH die ons kaarten geeft voor hun carwash op de Prins Boudewijnlaan (op 2 minuten van jullie club)
U koopt een kaart die een waarde heeft van 17€ en dit voor de prijs van slechts 13€ (of 25€ voor 2 kaarten). Het is een win/win situatie!
Ze zullen te koop zijn deze vrijdag tussen 16u30 en 18u30 (op het secretariaat) evenals de 2 volgende woensdagen tussen 13u30 en 16u30.
Een blinkende auto, en tegelijkertijd jullie club helpen… Zo eenvoudig is het!
Dank bj voorbaat en tot binnenkort;
Harrison

HOOFDSPONSORS
Privétrainingen

KALENDER
  December 2018  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
ZOEKEN OP DE SITE
SPONSORS

Voor al uw vragen over onze club:

Ma-Vr: 09:00-12:00 en 14:00-17:00
Groeningenlei 62 - 2550 Kontich
Tel: 03 457 27 49
GSM: 0497 54 98 97
BTW: BE 0406828391
Rekeningnr.: BE02 2200 7302 2040
Email: secretariaat@beerschot.org

 

 

 

 

© 2018 website powered by Twizzit.com