NL
FR
EN

In het kader van de versterking van ons social-media team en specifiek voor het onderdeel website (lay-out, design,…) zijn wij op zoek naar een helpende hand als webdesigner.

Beste vrienden,
Het is met veel droefheid dat wij het heengaan van Luc Seynaeve hebben vernomen. Luc was bij beerschot gekomen op zijn 25 jaar en heeft vele jaren de kleuren van ons ereteam heren verdedigd evenals van ons team heren lager1 en de veteranen waar hij als aanvaller speelde. In naam van alle beheerders van Beerschot en van de leden van Beerschot wensen wij onze innige deelneming te betuigen aan zijn kinderen Carole, Julien en Laurent en aan zijn broers Jean-Loup, Pierre en Frédéric. We zullen jouw joviaal karakter sterk missen, Luc!!!

Dankuwel Sinterklaas en Zwarte Piet voor jullie super leuk bezoek op K. Beerschot T.H.C. Tot volgend jaar (als we even braaf zijn als dit jaar)?

Van 21 december 2018 tem. 1 januari 2019 zal Den Etage ook eventjes van een welverdiend verlof genieten. Zowel de bar als het restaurant zullen gesloten zijn.

Zin om ook tijdens de kerstvakantie deel te nemen aan één van onze leuke stages?
klik hier om te zien hoe leuk het is om te tennissen op Beerschot!!!

Kom allen op zaterdag 15/12 naar Beerschot om Arthur en alle Red Lions aan te moedigen in hun wedstrijd van de halve finale tegen Engeland!!! Sfeer verzekerd
Ook op zondag zullen we de matchen uitzenden. De match om 12.00 voor plaats 3 en 4 en 14.30 de match voor plaats 1 en 2. Voor de hongerigen zijn er steeds broodjes, croque monsieur, portie warm gemengd, pannekoeken en frietjes verkrijgbaar.

Red Lions krijgen feestelijk onthaal in Brussel
De Belgian Red Lions, onze kersverse wereldkampioenen hockey, keren dinsdagmorgen terug uit India. Ze worden meteen gehuldigd op het stadhuis in Brussel en verschijnen er om 12u op het balkon. Daar kunnen alle hockeyfans en sportliefhebbers hen uitgebreid mee vieren.
De Brusselse Grote Markt is niet alleen een historisch decor of een toeristische trekpleister, de markt fungeerde ook al vaker als dé plaats om nationale sporthelden te ontvangen en te vieren. Een eer die nu ook de Red Lions te beurt zal vallen na hun schitterende wereldtitel die ze eerder vandaag veroverden door in de finale van het WK Nederland te verslaan.
De ploeg en de entourage landt dinsdagochtend op Brussels Airport, krijgt daar even de kans de familie te zien en wordt dan meteen naar het Brusselse stadhuis gebracht. Daar wacht hen om 11u een ontvangst door burgmeester Close en volgt er een persmoment. Om 12u verschijnen de Red Lions op het balkon voor een officiële huldiging voor alle fans en tonen ze hun trofee.
Om 12u opent ook de jaarlijkse Kerstmarkt op de Grote Markt, het decor zal dus feeërieker zijn dan ooit. We roepen dan ook graag alle fans van het hockey en alle sportliefhebbers uit om naar Brussel af te zakken en de ploeg een warm welkom te geven op de Grote Markt. Voor al wie in Brussel werkt is het bovendien de ideale middagpauze!
Aandacht! Als u onze Red Lions van harte wil verwelkomen, vragen wij u om morgen niet naar de luchthaven van Zaventem te gaan! Er is immers geen ontvangst gepland voor het publiek op de luchthaven.
We verwachten jullie daarentegen wel massaal op de Grote Markt in Brussel om 12 uur ‘s middags. U krijgt er de kans om uw steun te betuigen aan onze nationale helden die de beker voor u zal optillen vanop het balkon van het stadhuis in Brussel! #ROARTOGETHER

Beste Beren,
De eerste ronde zit erop met 10 mooie punten op de teller en een gedeelde 4de plaats met onze vrienden van Brax in onze poule.

Arthur De Sloovere is geselecteerd voor het WK in Indië dat gespeeld wordt vanaf 28/11 en zal dus onze Belgische kleuren verdedigen in Indië. Een dikke proficiat Arthur, Beerschot is fier over jou!!!
Wil je er meer over weten, klik dan hier

HOOFDSPONSORS
Privétrainingen

KALENDER
  February 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
ZOEKEN OP DE SITE
SPONSORS

Voor al uw vragen over onze club:

Ma-Vr: 09:00-12:00 en 14:00-17:00
Groeningenlei 62 - 2550 Kontich
Tel: 03 457 27 49
GSM: 0497 54 98 97
BTW: BE 0406828391
Rekeningnr.: BE02 2200 7302 2040
Email: secretariaat@beerschot.org

 

 

 

 

© 2018 website powered by Twizzit.com