NL
FR
EN

Klik hier om in te schrijven voor onze opendeurdag

Beste vrienden,

Op woensdag 30 mei 2018 van 14u tem 16u is het weeral zover… Beerschot organiseert aan de Groeningenlei 62 in Kontich haar laatste opendeurdag voor de hockeyafdeling voor het komende seizoen 2018-2019. We verwelkomen dan alle jongens en meisjes die deze supertoffe ploegsport willen leren ontdekken. Hierbij even de jongste jeugdcategorieën op een rijtje, zowel voor jongens als voor meisjes:

 • Geboortejaar 2014: de KAPOENTJES met 1 training per week op woensdagnamiddag van september tem mei
 • Geboortejaar 2013: SMURFEN met eveneens 1 training per week op woensdagnamiddag van september tem mei + enkele vriendschappelijke wedstrijdjes worden dan begin 2019 ingepland.
 • Geboortejaar 2012: de U7 categorie...met 2 trainingen per week en elke zaterdagmorgen een wedstrijd tegen een andere club (4 tegen 4)
 • Geboortejaar 2011-2010-2009-2008 zijn die dag natuurlijk ook welkom op hetzelfde uur voor een testtraining
 • Geboren voor 2008… natuurlijk ook welkom, schrijf je in en wij zullen je persoonlijk contacteren om te zeggen wanneer en om hoe laat wij jou verwachten

Die dag verwelkomen we jullie om 14u beneden in de inkomhal daarna starten de kids met hockey en een lekker vieruurtje.
Ook jullie vrienden, buren of kennissen zijn van harte welkom waarbij we jullie wel vragen om even vooraf in te schrijven via onze website www.beerschot.org of door hier te klikken.
De namiddag is uiteraard gratis waarbij we de nodige hockeysticks en ballen voorzien voor de kids in sportkledij. Kom en ontdek deze supertoffe ploegsport zowel voor jongens als voor meisjes en dit reeds vanaf 4 jaar.

Tot binnenkort
info@beerschot.org voor alle verdere inlichtingen OF KLIK HIER VOOR ONZE GLOEDNIEUWE FLYER

15.00 Match 65+ op terrein 1

15.00 Match 70+ op terrein 2

16.30 Match 60+ op terrein 1 

TRAININGEN:

 • DEZE VRIJDAG 25 MEI GEEN JEUGDTRAININGEN HOCKEY VOOR IEDEREEN
 • Woensdag 30/5 Laatste training Kapoentjes/Smurfen/U7 t.e.m. U12 (en dus geen training deze vrijdag)
 • Geen training meer voor U14 t.e.m. U19

OPENDEURDAGEN HOCKEY (Neem al je vrienden mee, klik hier voor meer info)

 • Woensdag 30/5

De kalender is nog altijd niet bekend voor volgend seizoen. Er komen veel meer zaken bij kijken dan vorig jaar. Wat we nu al kunnen meedelen is dat ALLE categorieën, BEHALVE U7 en U8, al op het weekend van 1 en 2 september 2018 gaan spelen!

Zoals u weet, hebben de KBHB, de VHL en de LFH beslist om alle wedstrijden die dit weekend gepland stonden, af te gelasten. Gezien de uitzonderlijke aard van de situatie hebben de KBHB, de VHL en de LFH extra speeldagen aangereikt om de wedstrijden te spelen om zo te vermijden dat er veel wedstrijden geannuleerd worden.

 • De VHL en de LFH hebben beslist om alle regionale wedstrijden van 17 maart te annuleren voor de U14 tot U19 ploegen. Deze beslissing werd genomen om de U7 tot U12 regionale wedstrijden geen tweede keer te annuleren. Inderdaad de U7 tot U12 hebben reeds een annulering gehad voor de wedstrijd van 24 februari.
 • Wedstrijden U7 – U19 regionaal op 6 en/of 21 mei

OPMERKING ! Indien de wedstrijd die op 6 mei of 21 mei wordt ingepland, niet kan gespeeld worden met onderling akkoord, dan zullen er geen forfaitboetes gefactureerd worden en zal de wedstrijd gewoon als « niet gespeeld » aangeduid blijven. De reden hiervoor is dat het eindklassement GEEN impact heeft op de inschrijvingen van volgend seizoen.

 • Als in de tabel hieronder een datum in “Max date” is ingevuld, dan mag je de wedstrijd ten laatste op die datum spelen.
 • Weet dat je voor sommige afdelingen sowieso op een latere datum (vanaf de nieuwe datum) mag spelen door uiteraard de reglementen in acht te nemen en dat je ALTIJD een wedstrijd vroeger mag inplannen (behalve voor de Belgian League Eredivisie Heren wedstrijden van 27/04) !
 • Vergeet niet om tijdig de bond te verwittigen, vooral voor divisies met nationale scheidsrechters!

Hieronder vindt u een tabel met het overzicht van de verschillende afgelastingen.

Beker Sergant, Lobet & Campion wordt verplaatst van 20-05 naar 10-05
Barrages Heren Lagere worden verplaatst van 10-05 naar 26-05
CANCELLED = zelf op verzoek van beide clubs zullen deze wedstrijden niet worden verplaatst.

Wat betreft de algemene afgelasting van 24 februari

 • U7-U12
  Alle wedstrijden zijn definitief afgelast en moeten niet gespeeld worden. Ook indien jullie beslissen om deze wedstrijd toch te spelen, moeten jullie dit niet aan de bond melden want jullie uitslag zal niet tellen…
  UITZONDERING: U11B1 moet zijn wedstrijd ten laatste op 15/4 spelen
 • U14-U19
  Alle wedstrijden staan momenteel ingepland door de bond op 14/4 maar mogen op een andere datum gespeeld worden (af te spreken met de tegenstaanders) maar ten laatste op 15/4
 • College league
  De wedstrijden staan momenteel ingepland door de bond op 05/5 maar mogen op een andere datum gespeeld worden (af te spreken met de tegenstaanders) maar ten laatste op 05/5

Wat betreft de wedstrijden van 3 maart.

Sommige ploegen hebben hun wedstrijd kunnen spelen. Zij moeten niets doen.
De ploegen die hun wedstrijd niet hebben kunnen spelen:

 • U14 – U19 Nationaal (ploegen die in het geel staan in de tabel hieronder… wedstrijden MOETEN dus uiterlijk op 22/4 gespeeld worden)
  De wedstrijden mogen ingehaald worden tot en met zondag 22 april i.p.v. maandag 2 april zoals aangegeven vrijdag.
 • U7 – U19 Regionaal (ploegen die niet in het geel staan in de tabel hieronder… wedstrijden moeten dus niet maar MOGEN gespeeld worden uiterlijk op 21/5)
  Alle wedstrijden worden door de bond terug ingepland op maandag 21 mei (Pinkstermaandag) met de mogelijkheid om die uiteraard vroeger in te plannen.
  OPGELET! We weten dat dit geen ideale datum is (Pinksterweekend, toernooien die al georganiseerd worden, communies en vormsels, lang weekend, …), maar de enige andere mogelijkheid was het weekend van 7 & 8 april, wat uitgesloten is (midden in de Paasvakantie).
  OPMERKING! Als de wedstrijd die op 21 mei wordt ingepland, niet kan gespeeld worden, dan gaan er geen forfaitboetes (behalve kwalificatie) gefactureerd worden en zal de wedstrijd gewoon als niet gespeeld blijven. De reden is dat het eindklassement GEEN impact heeft op de inschrijvingen van volgend seizoen.
 • U10 – U12 Nationaal (ploegen die niet in het geel staan in de tabel hieronder… wedstrijden moeten dus niet maar MOGEN gespeeld worden uiterlijk op 21/5)
  Zelfde als de U7 – U19 Regionaal (zie puntje hierboven).

Hieronder vinden jullie een tabel met

 • jullie wedstrijd die jullie niet hebben kunnen spelen
 • de uiterste speeldatum om deze wedstrijd opnieuw te spelen
 • het emailadres van de persoon te contacteren om een nieuwe datum af te spreken (gelieve aan Harrison en martino Francinetti jullie nieuwe datum te melden aub)

Hebben jullie nog vragen, neem dan gerust contact met harrison.peeters@gmail.com of laurent.boucher@beerschot.org

De koude en natte dagen zijn nog lang niet achter de rug. Daarom kan jij vanaf nu een muts en/of een paraplu met het logo van uw geliefde club Beerschot kopen op het secretariaat bij Astrid.
Zwarte muts: 20 Euro - Zwarte Paraplu model Golf: 40 Euro

Na het meedelen van de nieuwe data ten gevolge van de algemene afgelasting kwamen er vele vragen binnen. Er was verwarring ontstaan in de Belgian League ten opzichte van de kalender waarin een inhaaldatum stond die door ons niet werd opgevolgd. We hebben inderdaad de dagen van de Dames en de Heren omgewisseld omwille van de EHL.
Hierdoor bieden we de mogelijkheid voor sommige divisies om hun wedstrijd iets later te spelen. Als in de tabel hieronder een datum in “Max date” is ingevuld, dan mag je de wedstrijd ten laatste op die datum spelen.
Weet dat je voor sommige afdelingen sowieso op een latere datum (vanaf de nieuwe datum) mag spelen door uiteraard de reglementen in acht te nemen en dat je ALTIJD een wedstrijd vroeger mag inplannen!
Vergeet niet om tijdig Martino Francinetti verwittigen, vooral voor divisies met nationale scheidsrechters!

Hoog tijd om onze laatste FFF (Fun Food Friday) te organiseren en aangezien het succes van de vorige edities, zijn we er zeker van dat jullie er vol ongeduld op zaten te wachten.
Op vrijdag 18/5 (tijdens/na de algemene vergadering Hockey) stellen wij jullie zalig lekkere hamburgers voor met ons alom gekend en prachtig saladebuffet. Zoals de vorige keren, zal er een kidsburger zijn aan 5€ evenals een Beeburger (met saladebuffet) aan 9€.

 • Datum: 18/5/2018
 • Eerste hamburgers worden bediend om: 18u
 • Kidsmenu: 1 kidsburger 5€ - 1 Beeburger met een heerlijk saladebuffet 9€
 • Inschrijvingen afgesloten

De Algemene Vergadering van de hockeyafdeling zal vrijdag 18 mei plaats vinden om 19u00.
Hierbij een warme oproep om ook die avond aanwezig te zijn op de club om meer te weten te komen over de plannen van onze nieuwe voorzitter Philippe Verhoeven.

Zoals elk jaar zullen ook de volgende prijzen worden uitgereikt:

 • Beker van de voorzitter van Beerschot aan de meest verdienstelijke speler en speelster van onze eerste ploegen,  Dames en Heren
 • Beker van de meest sportieve en verdienstelijke jeugdspeler (challenge Verhoeven)
 • Beker van de voorzitter van de hockeyafdeling
 • Beker van de sport manager
 • Challenge Michel De Braekeleer

Dit alles zal gevolgd worden door onze laatste FFF (Hamburger) van dit seizoen. Klik hier om in te schrijven voor de FFF

HOOFDSPONSORS
RECENTE ARTIKELS
Hockeystage eind augustus
08/08/2018
Tennisstages zomervakanties 2018
08/08/2018
Nieuw op Bee: "360 Sports Intelligence" hockey video analyse systeem
07/08/2018
Update je gegevens aub
24/05/2018
Oefenwedstrijden Dames en Heren1
08/08/2018
KALENDER
  August 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
ZOEKEN OP DE SITE
SPONSORS

Voor al uw vragen over onze club:

Ma-Vr: 09:00-12:00 en 14:00-17:00
Groeningenlei 62 - 2550 Kontich
Tel: 03 457 27 49
GSM: 0475 63 52 91
BTW: BE 0406828391
Email: secretariaat@beerschot.org

 

 

 

 

© 2016, website powered by Twizzit.com