NL
FR
EN

Beste jongens en meisjes van KHTC Beerschot,
We zijn weer in het land! Net als voorgaande jaren komen we ook dit jaar naar KHTC Beerschot om mijn feest te vieren met alle jongens en meisjes. Piet en ik hebben er al zin in. Komen jullie ook?

Hoog tijd om opnieuw een FFF te organiseren voor het einde van 2018 en dit op vrijdag 30 november. Deze keer zullen jullie kunnen smullen van Pitta’s met verzorgde salade buffet. Zoals gewoonlijk zal er een verschil gemaakt worden tussen een kleine pitta (5€) en een grote pitta met salade buffet (9€)

Kom wat vroeger naar je training deze woensdag 28/11 en kijk via Playsports naar de match Red Lions-Canada om 12.25

When: Monday 19/11 & Thuesday 20/11 from 4PM till 10PM
Where: Elzenhof - Kerkplein 3 - 2650 Edegem
How: Bancontact-Visa-Cash


Binnenkort hebt u zeker een mooie confortabele jas nodig hebben. Dankzij HockeyPlayer moet u dit jaar niet alle winkels bezoeken om DE mooiste jas te vinden... u kunt hem kopen op uw club op het secretariaat aan de aantrekkelijke prijs van 70 &75€ (ipv de normale prijs 100€). Wees snel, deze actie is enkel geldig van 5/10 tem. 15/11. Te passen, te bestellen en cash op voorhand te betalen op het secretariaat.

Maten:

 • Kids 70€ : 5/6 – 7/8 - 9/11 – 12/14
 • Dames 75€ : x-small – small – medium – large – x-large
 • Heren 75€ : small – medium – large – x-large – xx-large

WAAROM? DAAROM!
Eén op de vijf Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen. Ook al delen ze vandaag hun hele leven via sociale media, toch durven tienduizenden jongeren de eerste stap naar de zorg niet zetten. Dat kunnen we samen veranderen.

HOE?
Toon jouw neus voor het goede doel! Wij geloven erin dat we samen met jou en heel Vlaanderen het verschil kunnen maken voor jongeren met psychische problemen. Enerzijds willen we het taboe rond psychische problemen doorbreken en het Rode Neuzenprobleem bespreekbaar maken. Anderzijds willen we, door middel van acties en donaties, geld inzamelen voor een betere opvang en ondersteuning van onze jeugd. Want zij zijn de toekomst van morgen!

JE HULP IS NODIG. OOK DIT JAAR.
Laat de jongeren zien dat ze niet alleen zijn. Spring binnen op het secretariaat of vraag een rode neus aan de bar (5€/stuk). Elk beetje maakt mee het verschil.

Beste vrienden
Het nieuwe hockeyseizoen is goed begonnen en wij hebben hard gewerkt aan de opbouw, de structuur en de omkadering van de jeudgschool.
Onze jeugd: de longen en de toekomst van onze club.
Ik wens het jeudcomité te bedanken en te feliciteren voor het werk dat ze reeds hebben gerealiseerd.
De weg is nog lang en er is nog enorm veel werk te doen: always room for improvement..
Samen, zullen wij dit kunnen behalen en één van de sleutels van ons succes is de omkadering en de leiding van het jeugdcomité.
Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die het voorzitterschap van de belangrijkste afdeling van onze club zou aannemen en overnemen.
Ik ben blij u te mogen melden dat Gaëlle Deltour-Ooms de verantwoordelijkheid heeft aanvaard om de jeugdschool te leiden.
Gaëlle heeft lang met Patricia Thonon gesproken, die deze verantwoordelijkheid sinds vele jaren op zich had genomen en dit met liefde, passie, toewijding en autoriteit.
Ik vind dezelfde kwaliteiten terug bij Gaëlle en ik ben overtuigd dat zij de juiste persoon zal zijn om deze verantwoordelijkheid te kunnen vervullen.
Dank u, en van harte gefeliciteerd Gaëlle voor jouw toewijding en nominatie.
Dank u Patricia voor alles wat je voor Beerschot hebt gedaan, wat je voor Beerschot doet en zult doen en om beschikbaar te blijven voor Gaëlle.
Met sportieve groeten, Philippe Verhoeven (voorzitter hockeyafdeling)

Deze vrijdag 16/11 vanaf 18u00 organiseren we een onze volgende FFF met een zalig lekkere trio de pasta.
Kidsportie aan 5€ evenals een Big Beeportie aan 9€.
Smullers... allen op Bee deze vrijdag
Klik hier om in te schrijven (Inschrijven = betalen, ook indien je uiteindelijk niet komt)

De Jeugdcommissie van de Koninklijke Belgische Hockey Bond organiseert, in samenwerking met BeGold Nationaal, het BeGold District programma (BGDS) om talentvolle jeugdspelers te ontdekken en op te volgen bij hun verdere sportieve ontwikkeling. Elke Belgische club met een jeugdwerking mag een aantal getalenteerde U13 & U14 spelers afvaardigen naar de “District Selection Days” die  hebben plaatsgevonden tijdens de Allerheiligenvakantie. Jaarlijks zijn daarop meer dan 800 gemotiveerde spelers aanwezig. Elke speler wordt geëvalueerd door de BGDS en BeGold staf.
Enkele dagen geleden werd de selectie bekendgemaakt; deze jongeren vormen vervolgens de District teams.
Tussen november en midden mei wisselen zij 7 trainingen af met 3 wedstrijden tegen de andere districten.
BeGold District bestaat uit 6 districten (3 VHL/3 LFH). De clubs zijn ingedeeld volgens een aantal criteria: geografische ligging, het aantal spelers in U13 - U14 en het niveau van de clubs.

Beerschot is verheugd dat er 8 spelers geselectionneerd zijn in de District teams.
Deze spelers zijn :

 1. Maurice Gillard
 2. Filippa Duvekot
 3. Jean Cloetens
 4. Julien Boucher
 5. Pablo De State
 6. Eloïse Thieren
 7. Axelle Werbrouck
 8. Feliz Addiers

Proficiat aan allen. Wij wensen u veel success.
Beerschot is ook fier dat onze jeugdschool “Mercier Vanderlinden” een record van 8 spelers in de 2 selecties heeft gebracht.
Felicitaties dus aan Harrison en Ben, aan de coaches en de trainers.
Het is dank zij julie dat deze spelers geselecteerd werden.
Philippe Verhoeven (Voorzitter) en Gaëlle Deltour (Voorzitster jeugdcomité)

Beste managers en kapiteinen
Ziehier een bericht van de bond: "Mogen wij u eraan herinneren en erop aandringen dat de scheidsrechters die een wedstrijd fluiten ook werkelijk op het wedstrijdblad staan? We hebben opgemerkt dat sinds het begin van het seizoen er meerdere scheidsrechters 2 wedstrijden tegelijk fluiten … soms op verschillende locaties! Ook zijn we niet naïef en weten dat sommige wedstrijden die achter elkaar door dezelfde scheidsrechter gefloten wordt (soms 5!) niet altijd kloppen.
Er was geen systematische controle in Dimasports, maar nu met Sportlink hebben we middelen om dat gemakkelijker na te gaan. In bijlage de verschillende gevallen.
Vanaf volgend weekend gaan we hiervoor boetes uitschrijven (250 euro per geval). Dit kunt u vinden in de barema’s onder Fraude naam scheidsrechter."

HOOFDSPONSORS
Privétrainingen

KALENDER
  December 2018  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
ZOEKEN OP DE SITE
SPONSORS

Voor al uw vragen over onze club:

Ma-Vr: 09:00-12:00 en 14:00-17:00
Groeningenlei 62 - 2550 Kontich
Tel: 03 457 27 49
GSM: 0497 54 98 97
BTW: BE 0406828391
Rekeningnr.: BE02 2200 7302 2040
Email: secretariaat@beerschot.org

 

 

 

 

© 2018 website powered by Twizzit.com