Beste vrienden,

Het zijn moeilijke tijden: het is koud en nat, die corona-kilo’s beginnen wat genant te zijn (enfin, voor sommigen toch), die swift-account is uiteindelijk toch niet het beste idee geweest, alle noemenswaardige series op Netflix, Streamz, Disney +, Apple +, Prime, enz... zijn uitgezien, die verdomde vaccinaties verlopen belachelijk traag,  elke dag is Marc Van Ranst op tv….

MAAR geen nood, het nieuwe BCC-seizoen komt er aan!!!! Haal dus uw fiets uit de kelder, poets hem wat op, doet al wat kilometerkes om toch ietwat condite op te bouwen, midden maart beginnen we er aan!

Op 14/03 is de officiële eerste seizoensrit, dus boek dit al zeker in uw agenda!  Deze zal doorgaan volgens de dan geldende corona-maatregelen (in groepjes van 4, 10,…). Een drankje en hapje zullen er waarschijnlijk nog niet in zijn maar van zodra het kan organiseren we een feestelijke opening met de nodige randanimatie (en voldoende 888…)!

Enkele praktische mededelingen:

  • Voor diegenen die nog niet met ons hebben gereden het concept is eenvoudig: We rijden elke zondagmorgen onder vrienden vanaf Bee in Kontich volgens niveau. Dit jaar zullen we terug met 4 niveaus werken (tot 26km/u, tot 28km/u, tot 30km/u en > 30km/u)
  • Communicatie verloopt via Whatsapp, stalking via Antoine Ide.
  • Inschrijving is verplicht via INSCHRIJVING en kost 30 euro. Hiervoor krijgen jullie een heel jaar topritten, paar extra activiteiten en acties, een cadeau in kleuren van BCC (surprise) EN uiteraard a whole lot of fun.
  • We rijden in tenue van BCC. De meeste onder jullie hebben deze al, indien niet kan je terecht bij onze sponsor Velodi in Kontich. Bestellen = betalen aub.
  • Woensdagavond wordt er ook gereden samen met onze vrienden van ABC (eerste rit hier pas na de paasvakantie).
  • Nodig zeker jullie vrienden uit die interesse hebben. Een eerste keer ter kennismaking meerijden zonder verplichte inschrijving/tenue is uiteraard mogelijk.
  • Iedereen rijdt op eigen risico, daarom raden we sterk aan om u te vezekeren via lidmaatschap aan Vlaamse wielerbond: www.vwb.be (club: BCC). Kost maar 35€ en je bent volledig gedekt (+ uw familie) + gratis pechverhelping.

 

CU on our bikes

BCC-bestuur