Beste leden,

Beste Hockeyvrienden,

 

Zoals u afgelopen zondag heeft kunnen zien, live op Telenet Playsports of ter plaatse, heeft onze eerst ploeg een goede wedstrijd gespeeld tegen onze buren van Herakles.  

Spijtig genoeg moeten we ons tevreden stellen met een gelijkspel.  Dit was naast de eerste wedstrijd van het seizoen tevens de eerste competitiewedstrijd voor enkele nieuwelingen.

Tussen al die nieuwe gezichten heeft u kunnen opmerken dat de zeer geliefde keeper Harry Verhoeven niet meer deel uitmaakt van de Heren 1 van Beerschot.  Hij is vervangen door de jonge talentvolle keeper van de Belgische Nationale ploeg U21, Simon Vandenbroucke.  Vele verhalen gaan de ronde over het vertrek van Harry maar de uitleg is eigenlijk zeer eenvoudig.

Hij heeft een aanbieding gekregen om op professioneel vlak een grote stap vooruit te zetten.  De kans dat hij in de komende maanden naar het buitenland moet vertrekken is zeer groot.  

Die keuze heeft als gevolg dat hij zijn sportieve leven op het hoogste niveau heeft moeten onderbreken.  

Harry is een kind van Beerschot.  Na een korte succesvolle periode bij Braxgata is hij door de grote poort teruggekomen naar de club van zijn hart.  Hij heeft mee gebouwd aan de prachtige ploeg die er vandaag staat.  Zowel op als naast het veld had Harry een prominente rol binnen de groep.  Zijn prachtige prestaties vorig seizoen hebben mee geholpen om Vice Kampioen te worden en om dat fel begeerde ticket voor de EHL (Euro Hockey League) te bemachtigen.  

Het is dus met zeer veel spijt dat we afscheid hebben genomen van hem.  Wij wensen hem alvast veel succes in het verdere verloop van zijn professionele ontwikkeling….

Tot ziens Harry,

Alex.