Mini Kids Camps (Leeftijd: 4-5 jaar) 1-5 juli 2019
Onze Mini Kids Camps worden zo bestudeerd dat ze kinderen de juiste bewegingen aanleren, en dit vanaf het begin van hun leerproces. Dit is meteen ook de reden waarom deze stages enkel aangeboden worden voor kinderen van 4 en 5 jaar. We organiseren “basic skills” oefeningen, spelletjes, wedstrijden en nemen alle tijd om de bewegingen van de kinderen te analyseren en, daar waar nodig, bij te sturen. We hechten enorm veel belang aan het ludieke aspect om hen zo de passie voor het hockey en sport bij te brengen. De activiteiten vinden plaats van 9u15 tot 16u00, verdeeld oververschillende hockeysessies met pauzes tussenin.
Klik hier om in te schrijven

Young Players Camps (Leeftijd: 6-9 en 10-14 jaar) 1-5 juli 2019
Deze stages, zonder overnachting, richten zich op spelers die reeds over enige ervaring beschikken.
Tijdens 5 hele hockeydagen nemen we de tijd om onze gepassioneerde jonge spelers de beste verdedigings-, aanvals- en spelverdelingstechnieken aan te leren.De hockey-activiteiten vinden plaats van 9u15 tot 16u30, verdeeld over 4 hockeysessies per dag. Deze bestaan elk uit doorgedreven oefeningen die zich baseren op hockeyvaardigheden van het hoogste niveau. De jongeren krijgen de best mogelijke begeleiding onder de vorm van kwaliteitstrainers en bezoekjes van internationale hockeyspelers aan elke groep.
Klik hier om in te schrijven

SPECIALE EDITIE EUROPA CUP (10-15 jaar - 5 Nachten) Periode : zondag 18 tem. vrijdag 23 augustus 2019

Deze zomer, kunnen jullie kinderen tijdens de Europa Cup in Wilrijk deelnemen aan de speciale editie rond de Europa Cup! Een stage van 5 dagen en 5 nachten op Royal Beerschot Tennis & Hockey Club. Met een nieuw trainingsprogramma, meerdere clinics en toernooien en het bezoek van internationale spelers, zullen uw kinderen ook de mogelijkheid hebben om naar het stadion te gaan om live wedstrijden van de Europa Cup te zien! Spelers uit heel Europa zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze unieke stage! De stage begint op zondagavond, zodat ouders de tijd kunnen nemen om hun kind te brengen en te begroeten. De prijsuitreiking sluit het kamp af op vrijdag om 16.30 uur. Duur: 5 dagen (5 nachten) Leeftijd: 10-15 jaar Prijs: 475 € - Talen: NL, FR en EN.

Klik hier om in te schrijven

Voor meer info over alle Tom Boon Hockeykampen klik hier


ans