Welkom op de website van de K Beerschot Tennis Hockey Club.
Onze club heeft een geschiedenis van meer dan 110 jaar opgebouwd en is de laatste jaren enorm gegroeid.  Wij zijn namelijk van familiale sportclub uitgroeid tot sportcomplex met tal van mogelijkheden en opportuniteiten voor éénieder.
De infrastructuur die wij in de verschillende sportdisciplines, Hockey – Tennis Indoor/Outdoor, aan onze leden aanbieden, behoort tot de beste van België.  Naast deze twee hoofdsporten kunnen onze leden in een ontspannen sfeer diverse andere activiteiten beoefenen zoals zwemmen, petanque, bridge,…  

K Beerschot T.H.C. beschikt eveneens over een restaurant waar onze kok u één van zijn heerlijke suggesties van de dag of een gerecht van de kaart zal serveren.  Tevens beschikken we over een uitermate uitgeruste en goed geïsoleerde vergaderzaal waar bedrijven seminaries, opleidingen, enz tot 50 personen kunnen organiseren.  

Hockey:
Hockey heeft de laatste jaren meer en meer media-aandacht gekregen en kende een enorme boost.  Deze teamsport die zowel zeer technisch als intensief is, is ideaal te beoefenen door zowel mannen als vrouwen.  De voorbije decennia is hockey enorm geëvolueerd. 
R Beerschot THC heeft deze tendens niet aan zich voorbij laten gaan en heeft de laatste drie jaar in de beste infrastructuur geïnvesteerd. Momenteel beschikken we over twee watervelden die tot de beste van België/Europa behoren. 
Wilt u deze sport proberen? 
Op Beerschot kan u gratis drie opeenvolgende woensdagnamiddagen oefenen alvorens je lid te maken. Voor meer info neemt u best contact op met onze sportmanager Harrison Peeters +32 474914864 harrison.peeters@gmail.com 

Tennis: Onze club beschikt over 8 tennisvelden.  Tijdens het winterseizoen beschikken we over 4 overdekte velden die eveneens beschikbaar zijn voor niet leden.  Voor reservaties van vaste of losse uren neemt u best contact op met Sonny sonnyvandervelden@telenet.be 0477961426 of via het secretariaat: 03 457 27 49.  

Raadpleeg alvast ook onze gloednieuwe flyer : klik hier

Indien u verdere informatie wenst betreffende de andere sporten, ons restaurant, de vergaderzaal,… raden we u aan de verschillende rubrieken op onze website te raadplegen.