Wat betreft de algemene afgelasting van 24 februari

 • U7-U12
  Alle wedstrijden zijn definitief afgelast en moeten niet gespeeld worden. Ook indien jullie beslissen om deze wedstrijd toch te spelen, moeten jullie dit niet aan de bond melden want jullie uitslag zal niet tellen…
  UITZONDERING: U11B1 moet zijn wedstrijd ten laatste op 15/4 spelen
 • U14-U19
  Alle wedstrijden staan momenteel ingepland door de bond op 14/4 maar mogen op een andere datum gespeeld worden (af te spreken met de tegenstaanders) maar ten laatste op 15/4
 • College league
  De wedstrijden staan momenteel ingepland door de bond op 05/5 maar mogen op een andere datum gespeeld worden (af te spreken met de tegenstaanders) maar ten laatste op 05/5

Wat betreft de wedstrijden van 3 maart.

Sommige ploegen hebben hun wedstrijd kunnen spelen. Zij moeten niets doen.
De ploegen die hun wedstrijd niet hebben kunnen spelen:

 • U14 – U19 Nationaal (ploegen die in het geel staan in de tabel hieronder… wedstrijden MOETEN dus uiterlijk op 22/4 gespeeld worden)
  De wedstrijden mogen ingehaald worden tot en met zondag 22 april i.p.v. maandag 2 april zoals aangegeven vrijdag.
 • U7 – U19 Regionaal (ploegen die niet in het geel staan in de tabel hieronder… wedstrijden moeten dus niet maar MOGEN gespeeld worden uiterlijk op 21/5)
  Alle wedstrijden worden door de bond terug ingepland op maandag 21 mei (Pinkstermaandag) met de mogelijkheid om die uiteraard vroeger in te plannen.
  OPGELET! We weten dat dit geen ideale datum is (Pinksterweekend, toernooien die al georganiseerd worden, communies en vormsels, lang weekend, …), maar de enige andere mogelijkheid was het weekend van 7 & 8 april, wat uitgesloten is (midden in de Paasvakantie).
  OPMERKING! Als de wedstrijd die op 21 mei wordt ingepland, niet kan gespeeld worden, dan gaan er geen forfaitboetes (behalve kwalificatie) gefactureerd worden en zal de wedstrijd gewoon als niet gespeeld blijven. De reden is dat het eindklassement GEEN impact heeft op de inschrijvingen van volgend seizoen.
 • U10 – U12 Nationaal (ploegen die niet in het geel staan in de tabel hieronder… wedstrijden moeten dus niet maar MOGEN gespeeld worden uiterlijk op 21/5)
  Zelfde als de U7 – U19 Regionaal (zie puntje hierboven).

Hieronder vinden jullie een tabel met

 • jullie wedstrijd die jullie niet hebben kunnen spelen
 • de uiterste speeldatum om deze wedstrijd opnieuw te spelen
 • het emailadres van de persoon te contacteren om een nieuwe datum af te spreken (gelieve aan Harrison en martino Francinetti jullie nieuwe datum te melden aub)

Hebben jullie nog vragen, neem dan gerust contact met harrison.peeters@gmail.com of laurent.boucher@beerschot.org