Klik hier om in te schrijven voor onze opendeurdag

Beste vrienden,

Op woensdag 30 mei 2018 van 14u tem 16u is het weeral zover… Beerschot organiseert aan de Groeningenlei 62 in Kontich haar laatste opendeurdag voor de hockeyafdeling voor het komende seizoen 2018-2019. We verwelkomen dan alle jongens en meisjes die deze supertoffe ploegsport willen leren ontdekken. Hierbij even de jongste jeugdcategorieën op een rijtje, zowel voor jongens als voor meisjes:

  • Geboortejaar 2014: de KAPOENTJES met 1 training per week op woensdagnamiddag van september tem mei
  • Geboortejaar 2013: SMURFEN met eveneens 1 training per week op woensdagnamiddag van september tem mei + enkele vriendschappelijke wedstrijdjes worden dan begin 2019 ingepland.
  • Geboortejaar 2012: de U7 categorie...met 2 trainingen per week en elke zaterdagmorgen een wedstrijd tegen een andere club (4 tegen 4)
  • Geboortejaar 2011-2010-2009-2008 zijn die dag natuurlijk ook welkom op hetzelfde uur voor een testtraining
  • Geboren voor 2008… natuurlijk ook welkom, schrijf je in en wij zullen je persoonlijk contacteren om te zeggen wanneer en om hoe laat wij jou verwachten

Die dag verwelkomen we jullie om 14u beneden in de inkomhal daarna starten de kids met hockey en een lekker vieruurtje.
Ook jullie vrienden, buren of kennissen zijn van harte welkom waarbij we jullie wel vragen om even vooraf in te schrijven via onze website www.beerschot.org of door hier te klikken.
De namiddag is uiteraard gratis waarbij we de nodige hockeysticks en ballen voorzien voor de kids in sportkledij. Kom en ontdek deze supertoffe ploegsport zowel voor jongens als voor meisjes en dit reeds vanaf 4 jaar.

Tot binnenkort
info@beerschot.org voor alle verdere inlichtingen OF KLIK HIER VOOR ONZE GLOEDNIEUWE FLYER