Beste Beren,
De eerste ronde zit erop met 10 mooie punten op de teller en een gedeelde 4de plaats met onze vrienden van Brax in onze poule.


De tweede ronde beloofd pittig te worden: nog 7 wedstrijden te gaan oftewel nog 21 punten te rapen. Ons doel is om in de top 4 van onze poule te eindigen om zo de kwartfinales te bereiken. De voorbereiding voor die 2de ronde begint al medio november.  
Naar jaarlijkse gewoonte hopen we ook dit jaar naar het warme Barcelona af te reizen om er in optimale condities te kunnen trainen. Om dit rond te krijgen hebben we dit jaar gekozen om kerstbomen te verkopen. De BEREN van de eerste ploeg bieden jullie volgende NORDMANN Kerstbomen aan:

  • Nordmann Natureline (HIGHQUALITY) Een echt familie kerstboom met lange zachte naalden die niet prikken. 175-210cm: 85,00€
  • Nordmann Economy Een mooie kerstboom voor een goede prijs. 165-185cm: 65,00€
  • Nordmann XL Een echte actie boom / goedkoop geprijsd. 225-275cm: 100,00€

U kan uw bestelling opmaken 

De bomen kunnen afgehaald worden op Beerschot de 1ste en 2de zaterdag van december (1/12 en 8/12) tussen 10u en 14u. Levering aan huis is ook mogelijk, mits een extra kost van €10 (enkel leveringen in groot Antwerpen).
Spread the word, deel dit bericht met zo veel mogelijk vrienden en help ons om tot in Barcelona te geraken!
Paarse groeten!
Beerschot H1 Team!