BEERSCHOT gaat mee met de tijd. Tal van zichtbare en minder zichtbare veranderingen zijn al gebeurd of zijn in ontwikkeling. Op het einde van de rit, doen we er alles om het beste te bieden.
In een modern tijdperk zoals vandaag kunnen we niet om de Sociale Media. Beerschot is ondertussen op Facebook & Instagram. Tot op heden werden deze pagina’s beheerd door enkele vrijwillige leden, waarvoor dank. Iedereen weet dat dit veel tijd in beslag neemt.
Een professioneel Social Media Management Team is nu opgesteld. 3 personen zullen alle Social Media beheren (Valentin Pliester, Alexandre De State & Marin Peeters). Ook zij hebben uw hulp nodig. Wij rekenen op u omdat vooral de inhoud cruciaal is.
Neem foto's van uw Hockey spelende kids, de winning games, de vrijwilligers die helpen, enz enz. Genereer inhoud die relevant is om te kunnen posten (liefst nog met tekst) op sociale media en mail die naar socialmedia@beerschot.org. De mensen van het team zullen dit analyseren en op tijd en stond gebruiken. 
Social Media is een zeer belangrijk medium. Zowel leden als niet leden kunnen mee volgen wat er in de club leeft. Daarom hebben we besloten om alle communicatie op sociale media in het Engels te doen zodat we een breed publiek kunnen aanspreken.
Wij rekenen erop dat u massaal gaat bijdragen aan dit verhaal. 
Alvast bedankt,
Beerschot Social Media Team….
PS : er zullen nog andere acties opgezet worden maar daar zal u binnenkort meer nieuws over krijgen.