Wij hadden verbetering aangekondigd en die komt er.
Onze favoriete sport blijft evolueren en wij als club moeten mee met die evolutie. U heeft het al waarschijnlijk wel gezien of gehoord, video beelden voor analyse zijn in de sport van zeer groot belang.  Zoals u weet, een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom heeft de club besloten om in zee te gaan met 360 Sports Intelligence. Zowel jong en oud zal hiervan kunnen genieten.
Dit nieuwe systeem, dat geplaatst zal worden in de loop van deze maand op het eerste veld, zal ervoor zorgen dat alle activiteiten (zowel wedstrijden als trainingen) kunnen gefilmd worden. Elke ploeg zal zijn wedstrijd achteraf kunnen bekijken en de coach en de trainers zullen de belangrijkste momenten analyseren.
Een 30-tal minuten na de match zal ook een korte samenvatting getoond worden boven in het clubhuis van de wedstrijd die net gespeeld is geweest.
Een opleiding , gegeven door de mensen van 360 Sports Intelligence, zal georganiseerd worden zodat jullie het systeem goed gaan kunnen gebruiken.  We nodigen jullie alvast uit om volgend filmpje te bekijken die al wat meer uitleg zal geven over de functionaliteiten van het systeem. 

https://www.youtube.com/watch?v=HyCo_Twfk_w  

https://www.youtube.com/watch?v=KE9g7y-TCmU 

Er zijn nog tal van voordelen verbonden aan dit systeem die we in de komende weken aan jullie zullen tonen. 
Zoals altijd, zijn wij ter uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.